Őszindító ÖrömBeHangoló

Lassanként elvonuló forróság, s a szeptember pompás színeit, zamatait, különleges fény-árnyék játékait fokról fokra kibontani induló indián nyár... itt tartunk most az év kerekén.

Még az Anya idejében járunk, de az évkör fordulása szerint innentől egyre inkább ideje és tere nyílik szemlélődésnek, teremtéseink, eredményeink vidám és elégedett szüretének, a megpihenésnek.
Modern, városi világunk rendje szerint pedig a nyári szabadságok tobzódása után visszaállunk a munka-iskola világának pörgős, kihívásokban, elvárásokban gazdag és sokszor feszült, sőt túlfeszített mókuskerekébe.
Mint megannyiszor, ismét szembe megyünk a természet rendjével…

Az ÖrömBeHangoló napok mottója:

Ha szívbéli öröm van benned, akkor összerendezett vagy, együtt rezegsz, áramlasz a világgal, környezeteddel. Adni és kapni tudsz a kapcsolódásaidban, egyensúlyban vagy – vagy oda könnyen visszatalálsz.

heart-719402_1280Ha úgy döntesz, megadod magadnak mégis az összhang, az összehangolódás lehetőségét, érdemes lehet az ősz eleji napokban egy békés helyen, elcsendesedetten iránymutató képeket, érzéseket hívnod és keresned, melyek finom iránymutatást adhatnak ahhoz, hogyan tudod önmagaddal legteljesebben azonos, szívből jövő módon továbbalakítani, felemelni jelenlegi élethelyzeteidet vagy életednek egy-egy területét, ahol úgy érzed, folyvást ellenállásba ütközöl, ahol nehéz az igazadat képviselned, vagy ahol belső sebeidet,  veszteségek miatti fájdalmakat kellene gyógyítanod.

Mindehhez különös, finom, megújító fényt és rezgést hoz 2015. szeptember 8-a.
KisBoldogasszony napja a katolikus hagyomány szerint Szűz Mária születésének ünnepe, fényhozó nap, mely idén kifejezetten gyógyító rezgésekkel érkezik.

2015. szeptember 8.
ÖrömBeHangoló nap a Grál Házban

Ezen a napon ismét ÖrömBeHangoló kezeléseket tartok a Grál Házban, amelyre szeretettel várlak, ha felfrissülni, összerendezettebbé, energikusabbá és határozottabbá válni szeretnél.

Ha úgy érzed, az alábbi témák és címszavak megérintenek, kifejezetten érdemes lehet időpontot kérned és eljönnöd egy áthangolásra:

  • szeretnéd alkotó, teremtő folyamataidat valóban eredményes, sikeresen, örömtelien zárni
  • szeretnél az anyaságba megérkezni
  • édesanyáddal való kapcsolatodon javítanál a benned élő anya képét tisztítva
  • átfényesítenéd saját szüléseddel vagy születéseddel kapcsolatos tapasztalásaid lenyomatát
  • egyszerűen vágysz a béke csendjében való megpihenésre, az átöleltség élményére

…vagy bármi más okból azt súgja a szíved, hogy itt a helyed szeptember 8-án, akkor keress meg mihamarabb, mert a helyek száma véges.

Mi történik az ÖrömBeHangoló napokon?

Az ÖrömBeHangoló napokon személyes találkozás keretében történő energetikai töltekezésre hívlak a Grál Házba.
A dátumokat az évkör jeles alkalmaihoz igazodva választom ki, figyelembe véve, hogy egy-egy ilyen alkalommal, illetve az év aktuális szakaszában járva milyen energiákkal könnyebb kapcsolódni, dolgozni, harmonizálódni és töltődni bennük.

Ha hívást érzel, hogy az energetizálások bensőséges élményét megtapasztald, jelentkezz mielőbb, hiszen egyéni, személyes programról van szó, így a helyek és időpontok száma véges.
Helyszín: Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I. em. 1.

Az ÖrömBeHangoló napokon a Colorado rendszer energiáival készülök a jelentkezők energetikai rendszerének alapvető kiegyensúlyozására.
Eközben és ezen túl pedig kifejezetten a nap minőségéhez, a megbeszélt célhoz illő energiát hívom a hozzám érkezők számára, evvel segítve mintázataik újrarendeződését, rezgésszintjük emelkedését. Ebből és  a pillanatból születik, bontakozik majd a teljes harmonizálás.
Mindebben az AranyAsszony Iskola képzésein szerzett tudás és tapasztalás, illetve az eddigi kliensekkel szerzett gyakorlatom az, amire támaszkodom.
A találkozás teljes időtartama 90 perc, melynek elején és a végén is max kb. 10-15 percben átbeszéljük, hogy min dolgozzunk, mihez kér segítséget, illetve a végén a tapasztalásokat, konklúziót.
Az energetizálás masszázságyon, besötétített szobában, halk zene mellett történik. Ára a többi energetikai kezeléshez hasonlóan 10.000 Ft/alkalom.

Ha úgy érzed, ez az, amire szükséged van, kérj időpontot>>>

Szeretettel,
Varga BeatrixVarga Beatrix

örömmentor
+36 20 345 8949
orommel.elni@gmail.com

Leave a Reply