Földi örömeink – őszi ÖrömBeHangoló 2.0

Októberben – tovább erősítve egy jó szokást – újra ÖrömBeHangoló napot tartok a Grál Házban. Szeretek készülni ezekre az alkalmakra, kreatív módokon inspirációt hívva és keresve arra vonatkozóan, hogy milyen ügyekben hozhat tanítást és feloldó, továbbsegítő rálást az adott napon való találkozás.

A legszínesebb őszi hónapban – már túl a napéjegyenlőségen, de még a borzongató, borongós novemberen innen – az évkör a Föld elemének tanításaival ajándékoz meg minket.
Fontos kérdések ilyenkor, hogy mennyire érzed magad megtartottnak, táplálnak, az élet minden kincsével és forrásával bőségesen ellátottnak? S ha érzed, tudod, hogy a bőség létezik, mennyire mered és tudod elfogadni megnyilvánulását, jelenlétét életed fizikai tereiben.
Mennyire tudsz elégedett lenni mindavval, amit megtettél, megteremtettél magadnak/magadért eddig, s szükség esetén hogyan, miként mered szívből megosztani másokkal? Hogyan teszed ezt úgy, hogy mindvégig megőrizd biztonságod jóleső érzetét?

Ezek az októberi őszidő kiememelt tűnődnivalói többek között…

Tükröz-Ő kép: pixabay.com
Tükröz-Ő
kép: pixabay.com

Ha a fentiek közül bármelyik kérdés megérint vagy az alábbi témák közül van olyan, amiben úgy érzed, szükséged van támogatásra, a holtponton való átbillentésre, akkor érdemes eljönnöd

2015. október 8-án

a Grál Házban tartott következő ÖrömBeHangoló napra

Ez alkalommal a következő kérdések kapcsán mindneképp érdemes lehet dolgozni azért, hogy az éppen fennálló helyzetedet örömteli megélésbe, cselekvésbe tudd fordítani:

  • a földi bőség elfogadása, át- és megélése
  • szenvedésminták és áldozatszerepek helyett saját – férfi és női – erőid elfogadása, összehangolása és élni tudása, hogy teremtő és előre mutató módon tudj kiállni magadért és mindazért, ami fontos érték számodra
  • ha úgy érzed, bizonyos élethelyzeetkkel újra és újra ugyanazokat a köröket futod és szükséged van valmilyen impulzusra, ami kimozdít, továbblendít ebből a beragadásból, segíthet
    • a külső nézőpont, amit képviselek egy ilyen helyzetben
    • energetikai feltöltés, összerendezés, melynek hatására tisztábban látod-érzed, mit kell tenned és erőt tudsz gyűjteni a következő lépéshez
  • ha kiegyensúlyozttságra vász, hogy harmonikusan és rugalmasan tudd kezelni az életed különféle helyzeteit

A nap megélései, energiái a látszólag ellentétes pólusok közötti könnyed áramlásba és a bizalomból fakadó erő, a felszabadult és önazonos lépések tapasztalásába érkeztetnek.

Akár a szokásos napirendedben éled meg október 8-át, akár eljössz, hogy közösen dolgozzunk érted, jó célod lehet az ellentétek kiegyensúlyozása az EGYségért.

Mi történik az ÖrömBeHangoló napokon?

Az ÖrömBeHangoló napokon személyes találkozás keretében történő energetikai töltekezésre hívlak a Grál Házba.
A dátumokat az évkör jeles alkalmaihoz igazodva választom ki, figyelembe véve, hogy egy-egy ilyen alkalommal, illetve az év aktuális szakaszában járva milyen energiákkal könnyebb kapcsolódni, dolgozni, harmonizálódni és töltődni bennük.

Ha hívást érzel, hogy az energetizálások bensőséges élményét megtapasztald, jelentkezz mielőbb, hiszen egyéni, személyes programról van szó, így a helyek és időpontok száma véges.
Helyszín: Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I. em. 1.

Az ÖrömBeHangoló napokon a Colorado rendszer energiáival készülök a jelentkezők energetikai rendszerének alapvető kiegyensúlyozására, emellett használom a Szinkron Terápiához tartozó LélekSzinkronizáció elemeit.
Eközben és ezen túl pedig kifejezetten a nap minőségéhez, a megbeszélt célhoz illő energiát hívom a hozzám érkezők számára, evvel segítve mintázataik újrarendeződését, rezgésszintjük emelkedését. Ebből és  a pillanatból születik, bontakozik majd a teljes harmonizálás.
Mindebben az AranyAsszony Iskola képzésein szerzett tudás és tapasztalás, illetve az eddigi kliensekkel szerzett gyakorlatom az, amire támaszkodom.
A találkozás teljes időtartama 90 perc, melynek elején és a végén is max kb. 10-15 percben átbeszéljük, hogy min dolgozzunk, mihez kér segítséget, illetve a végén a tapasztalásokat, konklúziót.
Egy ilyen találkozástól természetesen nem várható, hogy eltüntessen minden megoldandó problémát az életedből, de a beszélgetés és a feltöltődés segíthet tisztábban látnod, hogy milyen módokon léphetsz tovább és milyen segítő, támogató erőforrsásaid vannak.

Az energetizálás masszázságyon, lágy fények között, halk zene mellett történik. Ára a többi energetikai kezeléshez hasonlóan 10.000 Ft/alkalom.

Ha úgy érzed, ez az, amire szükséged van, írj és kérdezz a még szabad időpontokról>>>

Szeretettel,
Varga BeatrixVarga Beatrix

örömmentor
+36 20 345 8949
orommel.elni@gmail.com

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply