Magzatkori stresszek oldása gyengéden

Te is érintett vagy? A gyermekeddel történt vagy épp veled? Stresszes várandósság, nehéz szülés/születés? A magzatkori stresszoldás segít elengedni az emlékeket.

>>> Szorongással tölt el minden új élethelyzet? Nehezen kelsz fel reggelente, egy örökkévalóságnak tűnik, mire tényleg elindul a nap? Úgy érzed, sosem tudod jól kifejezni az érzelmeidet, nem értenek, nem hallgatnak meg? Hamar elveszíted a biztonságérzetedet, a bizalmadat? Könnyen föladod álmaid, céljaid megvalósítását? Vagy épp túlságosan is hajlamos vagy beleragadni egy helyzetbe, kapcsolatba?

>>> Esetleg saját gyermekedet figyeled aggodalmasan: nehezen oldódik, nehezen barátkozik, zárkózott, szorongó? Netán túl csapongó a figyelme és ez nehezíti meg a dolgát?

>>> Babát szeretnél, de félsz a várandósság és a szülés lehetséges nehézségeitől?

>>> Tudod, hogy saját életedben a születésed előtti hónapok megélései, vagy maga a születésed feszültséggel, testi-lelki nehézségekkel volt teli, de eddig nem tudtad, hogyan ellensúlyozhatnád, rendezhetnéd ezek hatását?

A magzatkori stresszoldás célja a fogantatás és a születés között megélt stresszek energetikai, érzelmi, mentális vagy akár fizikai hatásainak feloldása, egy új, kiegyensúlyozottabb belső állapot létrehozása.

magzati stresszoldásAz oldásmenet a nonverbális technikák közé tartozik, ahol energetikai munkával és egyes reflexzónák finom érintésével történik meg az áthangolás. Épp ezért jól alkalmazható akár már csecsemőkorban, vagy kisgyerekeknél is, illetve olyan felnőtteknél, akik nehezebben nyílnak meg arra, hogy szóban dolgozzák föl negatív érzéseiket, elakadásaikat.

  • gyerekek számára: 60 perc
  • felnőttek számára: 90 perc

Ha szeretnéd az „alapoktól” újrarendezni az életed, ha szeretnéd belső egyensúlyodat és önbizalmadat erősíteni, vagy ha csak szívesen töltődnél, relaxálnál ebben az elcsendesítő folyamatban, jelentkezz.

Ha úgy érzed, ez az, amire szükséged van, írj és kérj időpontot >>>

2016-06-06-portre-17-25-07-0035-v4Szeretettel,
Varga Beatrix
örömmentor
+36 20 345 8949
varga.beatrix@orommelelni.hu