Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció kezdő gyakorlatsor

A Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditációs gyakorlatsor egységes leírása

A NEF rendszerét, alap- és haladó gyakorlatsorát Pozsgai Nikoletta Katalin állította össze, tette gyakorolhatóvá és immár képzett oktatók által is átadhatóvá.
Az itt közzétett leírás forrása: http://www.noionmegvalositas.hu/noi-onmegvalositas/legfontosabb-noi-ero-energetikai-gyakorlatok/

Mi a NEF?

A Női Energia Fitnesz gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve a saját tapasztalatok alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, melynek fontos részét képezi az intim és mély izmok aktiválása is.

Részletesebben:

  • DSC_1020NEF = Női Egészség Felépítés egy rövid, kb. 15 perc alatt elvégezhető mozgás-sorozat, mely mélyizom és intimizom torna, valamint tudatos légzésre épül, testi szinten építő, vitalizáló és a női szervekhez kötődő betegségek gyógyíre is egyben.
  • NEF = Női Energia Felépítés, azaz a női energiarendszert megdolgozó, tisztító és töltő belső vizualizációkkal erőteljesebbé tett komplex gyakorlatsor.
  • NEF = Női ErőForrás aktiválás, mellyel legfontosabb női szerveid energiaterét tisztíthatod, energetizálhatod és kapcsolhatod vissza a teljes női teremtő erő körödbe.
  • Mindemellett a test -és energiagyakorlatok a női teljesség útját ismertetik meg veled a fogantatásodtól a bölcs nagy anyaságba érkezésig, ilyen módon a szakrális nőiségbe vezetnek be. Azaz női teljesség történet mozgás meditációban elmesélve, megélve és ápolva.
  • Segít még a gyakorlatsor az összerendeződésben, tiszta teret hoz létre az elmében és felerősíti az intuíciót, elérhetővé teszi a szellemi inspirációkat.

4seasons_mandalaEgyetlen gyakorlatsor, mégis minden benne van, amit a nőiségről feltétlenül tudnod kell!

A Női Energia Fitnesz kezdő tanfolyam egyes alkalmain a női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat adom át, a gyakorlatok betanításával.

Milyen gyakorlatokról van szó pontosan?

“Virágos Kert” , “Megszentelt Kehely” , “Méhkirálynő” , “Szívkirálynő”, “Szerelem Kehely”, “DimezióKapu”, LélekSzárnyak”, “AranyAlma”, ÉletFa”, “ÉletKehely”, “LélekFa”, “Gyümölcsös kert”, “Gyógyító Forrás” és “Fény Kehely” azon energiagyakorlatok nevei, melyek a női életciklusokhoz tartozó és a női teremtő erő használatához szükséges legfontosabb női erő energetikai gyakorlatokat írják le. 

A tanfolyam során a három fő női energiaközpontot járjuk be és az azokhoz fűződő energetikai gyakorlatokat tanítom be. A gyakorlatok egymásra épülnek, a tanfolyam egyes heti alkalmain sajátíthatók el és a közös gyakorlás során pontosíthatók, gyakorolhatók. A három fő energia központ ismerete és a hozzájuk kapcsolódó energetikai gyakorlatok hétköznapi alkalmazása a női teremtő erő ébresztésének alapja, a női egészség kulcsa.

Az energetikai gyakorlatok elsajátításához semmilyen előképzettség nem szükséges.

Ha úgy érzed, ez az, amire szükséged van, írj és kérdezz a jelentkezés lehetőségeiről >>>

Szeretettel,
Varga BeatrixVarga Beatrix

örömmentor
+36 20 345 8949
orommel.elni@gmail.com

Leave a Reply