Bemutatkozom

Varga Beatrix vagyok.

Szívem választása szerint hiszek abban, hogy a világunk színes, örömökkel és szeretettel teli hely, még akkor is, ha ezt nem minden pillanatban látjuk ilyen tisztán.
Arra törekszem, hogy mindenkit támogassak belső értékei, erőforrásai és álmaik feltárásában, felismerésében és felszabadításában, valódi önMagával való kapcsolódásban, azért, hogy hasonlóan lelkesen, az élet minden szintjén megnyilvánuló, újra és újra megteremthető egységben, harmóniában tudja élni mindennapjait.

Mindehhez a TEK© kineziológiai tanácsadás, az életvezetési coaching, a Colorado System©® tanításai szerinti energetikai, energospirituális kódolások, a magzati stresszoldás, valamint a grafoterápiás tanácsadás eszközeit használom az egyéni konzultációk során.
Az egyéni tanácsadások mellett a Colorado System©® mestertanáraként a rendszer alapképzéseit tartom.

Részletesebben itt olvashatsz arról, milyen helyzetek, ügyek, testi-lelki-szellemi elakadások esetén segíthetek megtalálni a megoldást>>>

Az általam választott módszerek mindegyike mélyíti az önismeretet, alkalmas arra, hogy gyengéden lebontsa a belső gátakat, blokkokat, amelyek előrehaladásunk, életünk kiteljesedésének útjában állnak, segít egyensúlyba hozni energiarendszerünket és támogat abban, hogy belső forrásainkra támaszkodva új, örömre hangolt, elégedett, önmagunkkal és környezetünkkel összhangban rezgő, lélekhangunk által vezetett életet teremtsünk magunknak.

Küldetésem az örömteli, alkotó élet, és a tiszta szeretettel áthatott, támogató kapcsolatok alapjául szolgáló szemléletmód formálása, ezzel összefüggően pedig rávilágítani azokra a lehetőségekre, amelyek elvisznek a mindennapok könnyed és egyben tudatos, lélekteli megéléséhez. Mindazok számára, akik hozzám érkeznek, segítő figyelmet és törődést, összerendező támogatást adok; legjobb tudásom szerint kísérve mindenkit saját személyes, belső útján, melyet járva egyre közelebb kerülhet valódi önMagához.

A magam példájából jól tudom, milyen lényeges, hogy megtaláljuk saját, szívünknek kedves utunkat - és arra rá is merjünk lépni.Hosszú időbe telt, mire rájöttem, mit is szeretnék kezdeni magammal, ha "nagy leszek". Egyedül azt tudtam már elég korán megfogalmazni, hogy valamilyen formában emberekkel szeretnék foglalkozni. Ha átgondolom az elmúlt éveket, tulajdonképpen ez sikerült is, de ahhoz, hogy valóban megtaláljam a helyemet, kanyargós utat kellett bejárnom. Minden, amit tanultam, a történelemtől a grafológián át rajzelemzésig és a kineziológiáig, az emberekről, az emberről és az odafigyelésről szól.

Szakmai utam, tanulmányaim részletes listáját itt találod>>>

Azon vagyok, hogy mindavval, amit tanulok és tapasztalok, önmagamon átszűrök, segítsek másoknak – ha kérik – önmagukat jobban megismerni, és átlátni, megérteni, hogy miként kerültek a jelenükben megtapasztalt élethelyzetbe. Ha pedig úgy döntenek, hogy az adott helyzeten változtatni akarnak, akkor támogatást, ötleteket tudok adni a megvalósításhoz, az örömteli útonjáráshoz. Emellett persze én is folyamatosan igyekszem önmagamat is minél jobban megismerni és tanulni, fejlődni tovább. Bízom benne, hogy az ehhez kapcsolódó sok tanulságot és örömet meg tudom osztani és tovább tudom adni a hozzám fordulóknak.

Leave a Reply