Az elképzelhető legjobb

Van olyan megválaszolatlan kérdés, leginkább megoldatlannak tűnő helyzet, akár próbatétel az életedben, amiől úgy érzed, újra és újra belesétálsz?
Milyen jellegű probléma ez? Munkával, anyagiakkal, biztonsággal kapcsolatos? A családi kapcsolataiddal van összefüggésben? A párkapcsolatod terében húzódik és befolyásol? Talán önmagaddal kapcsolatban szembesülsz valamilyen hiányossággal, gyengeséggel?

Milyen érzéseid vannak vele kapcsolatban? Megterhel, fáraszt, reménytelennek érzed? Kilátástalannak tűnik, hogy valaha is a végére érj ennek a problémagubancnak?

Belegondoltál már, hogy naponta hány órát töltesz abban a viszonyulásban, amiben elfogadod, hogy ez a valóságod? Igen, ez a nehéz, ez a szűk, ez a nyomasztó állapot.
Persze, gondolkodsz, tervezel, töröd a fejed, agyalsz a megoldáson.
Ez mind fontos. Hiszen keresed a változást, mert felismerted, hogy amiben vagy, nem jó neked.
Keresed a változás lehetőségét, mert már tudod, hogy te vagy az egyetlen, aki mást választhat és energiát tehet abba az új életbe, amit valójában szeretnél élni.
Tudod már, hogy a te életedért, annak minőségéért te magad vagy a felelős.
Tudod azt is, hogy a változásba tett energia, a cselekvés, ha lépésről lépésre is, de meghozza a gyümölcsét.

Ha ezt mind tudod – és a tudásodat alkalmazod – már jó úton vagy a továbblépés, az átalakulás felé. Új szokásokkal, új gondolatokkal, új megélésekkel, felszabaduló jó érzésekkel.

Mégis, ezen túl is van még valami.

Mikor engedted utoljára szabadon a képzeleted? Mikor tekintettél utoljára túl azon a “már nem lesz annyira rossz” állapoton. Mikor tekintettél szíved, lelked végtelen terébe az után kémlelve, hogy mi lehet, milyen lehet a lehetséges legjobb megoldás?
Mi lehet az a legjobb jó, legnagyobb varázslat, ami megtörténhet veled? Ami megtörténhet az életedben, ha egy ponton van bátorságod a belátható tereken túltekinteni?
Érzed a könnyűséget, a tágassát ennek a jónál is jobb lehetőségnek?
Vállalod, hogy beengeded?

***

A Szinkron coaching technikái és a Szinkron meditációk, képzések önmagad legbelsőbb tereit engedik felszabadulni.
Az Access Bars kezelés során, a megfelelő meridiánpontok érintésével meghívott és aktivált enerigák ehhez a végtelen lehetőségtérhez segítenek kapocsolódni.

Megengeded maganak valamelyiket?

Ha úgy érzed, bizalommal fordulnál hozzám, írj és kérj időpontot >>>

Szeretettel,
Varga Beatrix
örömmentor
+36 20 345 8949
varga.beatrix@orommelelni.hu

Kép: Glavo, Pixabay