Valamennyien szeretnénk az életünket a maga teljességében megélni. Sokszor azonban nehezen találjuk meg az utat a vágyaink megvalósításához és az örömteli élethez. Vagy ha rá is lelünk erre az útra, akkor is időről időre elakadhatunk rajta, és úgy érezhetjük, olyan akadályba ütköztünk, amelyet sem megmászni, sem kikerülni nem vagyunk képesek.

A kineziológia módszere megfelelő eszköz ahhoz, hogy megtaláljuk elakadásaink okát, és feloldjuk őket. Életünkben újra és újra olyan helyzetekbe kerülünk, amelyek érzelmi stresszt okoznak számunkra. Ezek negatív lenyomatai a későbbiekben – akár tudatosan, akár tudattalan módon hatva – alapvetően befolyásolják döntéseinket, cselekedeteinket, hiszen szeretnénk a kellemetlen, fájdalmas, traumatikus helyzeteket elkerülni, vagy épp nem is tudunk azokról a negatív mintákról, melyek újra és újra nehézségekkel teli helyzetekbe visznek. Ezek az érzelmi blokkok képezik fejlődésünk, továbblépésünk belső akadályait, és nem ritkán a testi szinten jelentkező gondjaink hátterében is ott találhatóak.

Az tanácsadás során alapos, feltáró beszélgetéssel körüljárjuk az életedben aktuálisan jelen levő kihívásokat, feladathelyzeteket, valamint ránézünk, hogy mi lenne a számodra ideális állapot, milyen cél elérése után tudsz a problémára megoldottként tekinteni. A jelenbeli jövőre fókuszálva építjük fel azt az egyedi, rád szabott cselekvési tervet, amely segít új gondolkodási, érzelmi, cselekvési mintákat beépíteni az életedbe és ezáltal lépésről-lépésre vezet céljaid eléréséhez.

A kineziológiai módszerek tanácsadásba épített alkalmazása révén rá tudunk pillantani azokra a múltbeli hatásokra, emlékekre, amelyek nyomán a visszahúzó, gátló minták kialakultak. Ez a rápillantás segít felismerni a fejlődésünket már nem támogató, téves belső mechanizmusokat és egyúttal segíti átalakításukat is. Ilyenkor a kliens energoinformációs terében tárolt tudattalan emlékek segítségével dolgozunk, amelyeket a kineziológia alapvető módszerével, az izomteszteléssel „hívunk elő”.

A kineziológia gyengéd módszer, egy-egy oldás alkalmával a tudatalatti csak annyi információt enged a felszínre, amennyivel az adott esetben meg tudsz birkózni. Éppen ezért gyerekeknél is hatékonyan, jól alkalmazható.

A transzgenerációs epigenetikus kineziológia©® a jelen életünkben felismerhető elakadásokon, téves mintákon túl nagy hangsúlyt fektet az előttünk élt generációktól, nagyszülőktől, dédszülőktől áthozott, “hetedíziglen” ható minták, nehézségek feltérképezésére és feloldására is. Sokszor azért nem tudunk megfelelően viselkedni, működni valamely helyzetben, mert a korábbi sérülések – vagy valamely felmenőnk korábbi sérülésének – hatására lelkünk kisebb-nagyobb darabjai letörtek vagy letapadtak a stresszt okozó múltbeli eseménynél. A kineziológiai oldás segít ezeket az elveszett lélekrészeket megtalálni és újra visszakapcsolni a mi saját, személyes egységünkbe.

flower-22656_640Az oldások, illetve a hozzájuk kapcsolódó, coaching szemlélettel vezetett önismereti munka segítségével térképet kapsz a benned zajló folyamatokról, így tudatosíthatod, megértheted és elfogadhatod, majd átírhatod az életedben történő, esetleg újra és újra ismétlődő események összefüggéseit, negatív mintázatait. Egy-egy alkalommal adott témához, kitűzött célodhoz kapcsolódóan oldjuk fel a gátló érzelmi blokkot vagy blokkokat, emellett pedig összeállítjuk azt a cselekvési tervet, ami mentén célodért dolgozhatsz, amely alapján folyamatosan haladhatsz a testileg-lelkileg minél kiegyensúlyozottabb, áramlóbb, teljesebb, örömteli, minőségi élet kialakítása és megélése felé.

Ha bejelentkezel és korábban nem találkoztunk még, az első alkalom 90 percig tart.
A találkozások hossza a későbbiekben változó, kb. 60-90 perc, az aktuális témától, a szükséges oldásmenettől függően.

Ha úgy érzed, ez az, amire szükséged van, kérj időpontot>>>

Szeretettel várlak,
Varga Beatrix
+36 20 345 8949
vargabeatrix3@gmail.com

1 Comment

Leave a Reply