Az egyik legnagyobb kihívás, amivel előbb-utóbb mindannyian szembesülünk, amikor el kell engednünk valakit, aki addig kiemelten fontos része volt az életünknek.

Egy haláleset érzelmileg, gondolatilag, spirituálisan, és természetesen a fizikai, gyakorlati élet szintjén is nagy kihívások elé állítja az ittmaradókat – akár családban, akár iskolai vagy munkahelyi közösségben történik.

A sokféle és sokszor meghökkentőnek, kiszámíthatatlannak tűnő reakciót, amit a veszteség kivált, a gyászkísérő (gyásztanácsadó) segít úgy megélni, hogy a vihar elcsitultával lehetőleg a legtöbb ajándékot sikerüljön számbavenni, amit szerettünk távozása hagyott a háta mögött – minden fájdalommal együtt.

A kísérés, együttműködés célja, hogy a hozzám fordulókat a számukra legmegfelelőbben, rájuk hangolódva, igényeiket felismerve-felismertetve támogassam a megélésben és a veszteség utáni új élet megalapozásában.

Saját életemből és önismereti folyamatomból már korábban ismertem a gyásszal való szembenézés fontosságát, amikor 2016-17-ben elvégeztem a Napfogyatkozás Egyesület vonatkozó képzéseit. Kineziológusként is sokszor találkoztam, avval, hogy klienseim történetei mögött is meghatározóan ott húzódik valamilyen gyásszal, elmúlással, elengedéssel kapcsolatos elakadás.
Női segítőként a pre- és perinatális veszteségek érzékeny helyzeteibe is betekintést nyertem.
Mivel szerettem volna a lehető leginkább értő módon foglalkozni az érintettekkel, egyértelmű döntés volt, hogy szakmai kompetenciáimat ebben az irányban bővítsem.

A beszélgetésekre előre egyeztetett időpontban online vagy Budapesten a 11. kerületben személyesen van lehetőség.

Ha úgy érzed, ez az, amire szükséged van, kérj időpontot >>>

Szeretettel várlak,
Varga Beatrix
+36 20 345 8949
varga.beatrix@orommelelni.hu