RedRockA Colorado Rendszer tudása, szeretetteli, univerzális energiájával való munka lehetővé teszi teljes érzelmi, energetikai rendszerünk harmonizálását, feltöltését. A rendszer tanításai alapján végzett kódolás és újrakódolás egyszerű, tiszta és mégis erőteljes eszköz, amely támogatólag hat, segít középpontunk megtalálásában, a kiegyensúlyozottság megteremtésében életünk minden szintjén.

A Colorado Rendszer régi hagyományokra építő, mégis azokon túlmutató, a 21. század hajnalán született, új energospirituális rendszer, amely eddig nem tapasztalt távlatokat nyit a vele kapcsolatba kerülők életében.

A Rendszer energiája mélyreható, intenzív fizikai és érzelmi tisztítások, blokkoldások megtételére képes, a szükséges mértékben átírva, újra kódolva egész energetikai rendszerünket, berögzült érzelmi viszonyulásainkat. Ennek köszönhetően jó támogatónk lehet minden olyan helyzetben, amikor kimerültek, stresszesek vagyunk vagy bármilyen más módon kibillentünk az egyensúlyunkból.

A Colorado Rendszer magas spirituális szintű, univerzális szeretetenergiával hat, amely nem csodaszer és mégis, csodálatos dolog. Immár négy éve, hogy elkezdtem tanulni, megismerni és használni a kódolások keretében. Már a kezdet kezdetén az egyik legbiztosabb megtartó erővé vált az életemben és nem győzöm számba venni, mennyi átalakulást hozott, hány, nehéznek tűnő lépés megtételében segített és segít mind a mai napig.

A kódolások, újrakódolások során ezt a szeretetteli támogató erőt használva, áramoltatva – illetve az egyéni, pillanatnyi helyzetedtől, hozott témádtól függően coaching szemléletű tanácsadással kiegészítve – tudom a hozzám fordulók számára a megpihenés, a feltöltődés, összerendeződés és ezáltal egy derűsebb, teljesebb élet megtalálásának lehetőségét megmutatni, támogatást adni a megnyugvás, a harmónia, a belső béke felé vezető út megtalálásában és a rajta való továbbhaladásban.

***

Ha úgy érzed, ez az, amire szükséged van, kérj időpontot>>>

Szeretettel várlak,
Varga Beatrix
+36 20 345 8949
vargabeatrix3@gmail.com

3 Comments

Leave a Reply